SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Grote Club Actie Vooraankondiging

- Juni 2015 – Het is misschien nog een beetje vroeg voor deze aankondiging maar na de zomervakantie is het voor je het weet tijd voor de Grote Club Actie. En natuurlijk doet B.C. Zeewally ook dit jaar weer mee dus de voorbestelling van de verkoopboekjes en de losse loten is al gedaan. Het doel dit jaar is om extra geld voor onze badmintonnende jeugd bij elkaar te krijgen. Training , materiaal, zaalhuur, competitiekosten met meer jeugd competitieteams dan ooit, kosten nou eenmaal geld. De Grote Club Actie is daarvoor een heel goed middel.

Juni 2015 Het is misschien nog een beetje vroeg voor deze aankondiging maar na de zomervakantie is het voor je het weet tijd voor de Grote Club Actie. En natuurlijk doet B.C. Zeewally ook dit jaar weer mee dus de voorbestelling van de verkoopboekjes en de losse loten is al gedaan. Het doel dit jaar is om extra geld voor onze badmintonnende jeugd bij elkaar te krijgen. Training , materiaal, zaalhuur, competitiekosten met meer jeugd competitieteams dan ooit, kosten nou eenmaal geld. De Grote Club Actie is daarvoor een heel goed middel.

Net als voorgaande jaren wordt er een beroep gedaan op jullie: de jeugd van B.C. Zeewally, om de loten te gaan verkopen. Met voor jullie uiteraard weer (net als vorig jaar) de mogelijkheid geld te verdienen. Hoe meer loten, hoe meer geld je krijgt (en daarnaast natuurlijk ook voor de club verdient!). En voor diegene die het meeste loten verkoopt ook nog een mooie verrassing! En alsof het niet genoeg is heeft de Grote Clubactie organisatie voor de jeugd de 20-loten actie in het leven geroepen en ook nog een landelijke beste-verkoper wedstrijd (je kan zelfs een i-pad winnen!).

Als je vorig keer ook hebt meegedaan dan weet je al een beetje hoe het gaat : Met je verkoopboekje langs de deur, of vragen aan familie, vrienden en kennissen op bijvoorbeeld een verjaardag. Verkoopboekjes werken het beste maar er is ook mogelijkheid tot losse loten verkoop. En het is de bedoeling om deze keer ook online loten te gaan verkopen met een eigen B.C. Zeewally Grote Club Actie webpagina. En tot slot is er de mogelijkheid om Superloten te kopen (eigenlijk zijn dat 50 gewone loten) maar wel met een extra prijs. Superloten zijn vooral bedoeld voor bedrijven en een soort sponsoring.

Belangrijke data:
- Eind augustus / begin September : Informatie naar jeugdleden met instructieblad.

- Eind Augustus: B.C. Zeewally Webpagina online loten verkoop actief
- 7-15 September: bezorging verkoopboekjes + loten
- 1-19 September: vertel iedereen van de Grote Club Actie bij B.C. Zeewally. Tip: schrijf alvast op wie loten wil kopen.

- 19 September Start landelijke Lotenverkoop
- 19 November Sluiting online verkoop en sluiting mogelijkheid nabestellen.

- 10 December Trekking Grote Club Actie 2015.

Voor meer informatie hebben we een speciaal emailadres: groteclubactie@zeewally.nl, maar je kunt ook altijd terecht bij Piet Roskam (piet@zeewally.nl) .

Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl