SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

19 maart: AQUADRAIN MINI MAXI TOERNOOI 2016

BAKEN - Het Aquadrain Mini Maxi Toernooi wordt gehouden op zaterdag 19 maart in Het Baken. In dit gezellige toernooi speel je wedstrijden in koppels van jong (de Mini: 6 tot 15 jaar) en oud (de Maxi). Je wordt als koppel in een poule ingedeeld. De groepen worden gevormd op speelsterkte van de koppels, dus je hoeft niet bang te zijn om tegen erg ervaren spelers te komen als je nog niet zo heel goed bent.

De winnaar van de poule krijgt aan het eind een mooie prijs. Daarnaast maak je ook kans op mooie prijzen in onze loterij à € 1,-- per lootje.
Dus zelfs als je niet wint, maak je alsnog kans om met iets leuks naar huis te gaan!
Als je meedoet krijg je ook een gratis drankje in het sportcafé.
De eerste wedstrijden beginnen om 9:30 en de laatsten zullen rond 13:30 afgelopen zijn. De loterij en de prijsuitreiking volgen daarna in het sportcafé. Je speelt natuurlijk niet aan één stuk door, er is voldoende pauze tussendoor. Zorg wel dat je op tijd bent zodat we ook echt om half 10 kunnen beginnen! Je krijgt ongeveer een week voor het toernooi het speelschema per mail toegestuurd, zodat je alvast kunt zien hoe laat je moet beginnen.
Het toernooi is open voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van B.C. Zeewally om mee te doen. Heb je dus een keer zin om een dagje te badmintonnen met je moeder, vader, opa, oma, oom, tante, grote broer of zus of wie dan ook? Schrijf je dan snel in! Wees niet te laat, er kunnen maar 32 teams meedoen! Vol = vol.
Dus, nog even op een rijtje:
Wat: Het Aquadrain Mini Maxi Toernooi 2016
Waar: Het Baken
Wanneer: zaterdag 19 maart
Hoe laat: 9:30 tot 13:30, met daarna prijsuitreiking en loterij in sportcafé
Hoe duur: € 2,50 per persoon, graag betalen bij inlevering van het inschrijfformulier
incl. 2 muntjes per persoon
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl