SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Start Jubileumjaar badmintonners (even) in het donker

ZEEWOLDE - Afgelopen dinsdagavond 6 Januari was er voor de plaatselijke badmintonvereniging BC Zeewally de gebruikelijke nieuwjaarsborrel en de start van het jubileumjaar waarin BC Zeewally haar 25 jarig bestaan viert. De lustrum– en activiteiten commissie had de avond aangekondigd met een verrassing.

Joop de Jong en Joost Jochems
Dat bleek tot het laatste moment goed geheim gebleven want buiten de commissie wist niemand wat die verrassing zou zijn. Halverwege de goed bezette speelavond kwam die (eventjes donkere) verrassing, want in één keer gingen alle lichten van de speelzaal in sporthal het Baken uit, en werd er onder live muziek van een klein blazersensemble een reusachtige taart de zaal ingereden met daarop een aantal vuurwerk spuwende kaarsjes. Een feestelijk gezicht en al gauw werd er door de leden flink meegezongen op de ten gehore gebrachte liedjes door het ensemble.

Na een kort woord ontkurkte voorzitter Joop de Jong de champagne flessen om met één van de oudste leden Joost Jochems (en ook ongeveer het langst al lid bij BC Zeewally) het glas te heffen op het 2009 en jubileumjaar.

Vervolgens maakte iedereen van harte gebruik van de mogelijkheid om van een stuk taart te genieten en ook een glas champagne te heffen op het nieuwe jaar en het 25 jarig bestaan van BC Zeewally.

De speelavond werd nog even vervolgd en daarna werden de leden uitgenodigd om in het sportcafé op kosten van de vereniging nog een drankje te drinken en een lekker hapje te eten.

Er werd alvast vooruitgeblikt op de komende activiteiten, waaronder het bekende Mini Max toernooi, en een andere activiteit, wat later in het seizoen de jubileumklapper moet gaan worden: Een heuse Badminton Marathon.

Het is bijna zeker dat deze gehouden gaat worden van de vrijdagavond 4 september tot en met 5 september in Het Baken. Het is de bedoeling dat er als ode aan het 25 jarig bestaan 25 uur continue gebadmintond gaat worden.

Tevens zullen er in die 25 uur diverse andere activiteiten in de zaal worden georganiseerd. Uiteraard zijn veel leden al nieuwsgierig wat die Marathon precies gaat inhouden.

Gezien de geslaagde avond op 6 januari heeft de lustrum commissie onder leiding van Richard Tinge er alle vertrouwen dat dat helemaal gaat lukken!
De taart in een donkere zaal
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl