SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Badmintonjeugd succesvol in competitie !

ZEEEWOLDE - Het competitie gedeelte van de badmintonjeugd van BC Zeewally zit er bijna op en er valt al een winnend team te melden. Team 4 met Patrick, Alexander, Niels, Laura en Manon hebben op overtuigende wijze het kampioenschap binnen gehaald.

Zij waren het gehele seizoen goed op dreef en wisten nr 2 OSM Badminton en nr 3 t Slot op ruime afstand te zetten. Natuurlijk hopen ze op meer succes in de komende regiokampioenschappen.

Op het moment van schrijven van dit artikel is nog niet bekend hoe het voor Team 1 uitpakt, maar er is een goede kans dat ook zij het kampioenschap in hun poule pakken.

Erik, Ben, Mariska en Mareille staan bovenaan, het wachten is op de wedstrijd van de nr 2 Flevoland die nog tegen Putten moeten spelen. Bij een overwinning met een grote uitslag in het voordeel van Flevoland kunnen zij de badmintonners uit Zeewolde nog voorbij komen.

Team 3 met Menno, Alex, Yvonne, en Iris zijn 2e geworden. In hun laatste wedstrijd tegen BC Smash 76 waren er nog mogelijkheden om kampioen te worden maar ondanks een geweldige inzet is dat net niet gelukt.

Team 2 met Jos, Ruben, Margot, en Esther moesten uiteindelijk genoegen nemen met een toch fraaie vierde plek. De knieproblemen van Jos, invallers, en uitgevallen wedstrijden zorgden voor een lastig seizoen voor Team 2 .

Team 5 met Jeroen, Hugo, Tosca, en Sanne zijn dit seizoen begonnen met competitiespelen en raakten steeds beter op elkaar ingespeeld. Uiteindelijk is het ook bij hen een vierde plek geworden.

De hard werkende jeugdcommissie bestaand uit Rob Kooi, Maarten Luif en Geertje Postma zijn zeer ingenomen met de resultaten van hun pupillen en op bijgaande foto zijn alle teamleden terug te zien.

Er wordt natuurlijk gewoon door gebadmintond en uitgekeken naar onder andere het traditionele Mini Max toernooi wat BC Zeewally organiseert op zaterdag 21 Maart 2009.

Hierbij speelt een oudere met een jongere een aantal wedstrijdjes. Ervaring niet noodzakelijk, het is een open toernooi dus je hoeft geen lid te zijn en te inschrijving is gratis.

Het gaat vooral om plezierig bezig te zijn.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl