SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Team 2 bij badminton senioren kampioen !

ZEEWOLDE - Wat vorig seizoen net niet mocht lukken, is het senioren team 2 van onze plaatselijke badmintonclub nu wel gelukt: Het kampioenschap in hun poule binnenhalen en daarmee te promoveren naar de tweede klasse.

vlnr Harriet, Martin, Theo en Erica
Het verloop van de competitie voor team 2, bestaande uit Harriet, Eric, Theo en Martin, was bepaald spannend te noemen. Halverwege de competitie stond het team van BC Zeewally samen met Amersfoort en Nijkerk in de top 3 en het was allerminst duidelijk wie met de eer ging strijken.

Zo ging de wedstrijd tegen Nijkerk vlak voor Kerst verloren, maar het Zeewoldense team wist een knappe prestatie neer te zetten door de volgende wedstrijd tegen concurrent Amersfoort te winnen.

En ook de laatste wedstrijd op 25 januari tegen Leusden wed overtuigend met winst afgesloten: 7-1 . Zowel de clubgenoten als bestuursleden dachten toen dat het kampioenschap al binnen was, en kwamen direct na de wedstrijd tegen Leusden met bloemen en felicitaties op de proppen, maar er moest toch echt gewacht worden op de uitslag van de wedstrijd die Amersfoort tegen Selby moest spelen.

De website waar de uitslagen worden gemeld werd veelvuldig bezocht en uiteindelijk was er de verlossende uitslag. Team 2 is kampioen en komt het volgende seizoen net als team 1 uit in de 2e klasse.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl