SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Slotdag 28 februari 2009 team 4

NIJMEGEN - Op 28 februari was het zover. Team 4 is kampioen geworden van hun klasse onder de 13 jaar en mochten deelnemen aan de regio Midden slotdag in de Jan Massinkhal te Nijmegen. Het was al vroeg verzamelen bij het Baken. Het zou een lange dag worden.


Team 4 bestaande uit captain Manon, Laura, Patrick, Alexander, Niels en invalster Sanne moesten al om 09.30 uur hun eerste wedstrijd spelen. Op het programma stond de wedstrijd tegen Leusder BC J5. De wedstrijd bestond uit vijf partijen, een vrouwendubbel, mannendubbel, vrouwenenkel, mannenenkel en een mixdubbel.

De wedstrijd was spannend, na vier partijen stond de stand gelijk 2-2. Met de mixdubbel, Alexander en Manon, hadden we een sterke troef in handen om de wedstrijd te winnen. In twee sets werd Leusden dan ook resoluut aan de kant gezet.

De tweede wedstrijd was tegen Smashing J6 uit Wychen. Smashing had zijn eerste wedstrijd tegen Culemborg J7 verloren met 4-1. De mannendubbel bestaande uit Alexander en Niels begon stroef, uiteindelijk werd de eerste set werd net weggekaapt voor Smashing met 21-20. De tweede set verliep wat soepeler. Het vrouwendubbel ging verloren. Invalster Sanne ging voortvarend van start in haar enkel. Ze won in twee straight sets. Patrick nam de mannen enkel voor zijn rekening. Na een krappe 21-20 in het voordeel van Patrick ging de tweede set hem veel makkelijker af. Uiteindelijk werd de mixdubbel verloren. Eindstand 3-2 voor BC Zeewally.

De derde wedstrijd was tegen Culemborg J7. Het was de kampioenswedstrijd. Culemborg had ook de twee voorgaande wedstrijden gewonnen. Het mannendubbel ging verloren, het vrouwendubbel werd gewonnen door Manon en Laura in twee sets. Bij het spelen van enkelpartijen was de stand 1-1 De mannen- en vrouwenkel gingen helaas verloren. Sanne moest noodgedwongen geblesseerd opgeven. De mixdubbel ging eveneens verloren. Uiteindelijk werd de wedstrijd verloren met 4-1. In de einduitslag van de poule heeft team 4 een welverdiende tweede plaats gehaald. Uiteindelijk was Culemborg te sterk. Ze zijn dan ook terecht de kampioen.

De prijsuitreiking liet nog op zich wachten. Rond 19.00 uur werd de beker in ontvangst door het gehele team. Op de terugweg nog even langs de Mc Donalds in Beuningen en rond 21.30 uur was een ieder weer thuis. Moe maar voldaan.

Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl