SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Mini Maxi toernooi badmintonners weer goed bezocht

ZEEWOLDE - Ondanks het verleidelijke lentezonnetje afgelopen zaterdag 21 maart waren er ruim zeventig deelnemers / sters naar het Baken gekomen om het traditionele Mini Maxi toernooi te spelen.

Het toernooi werd voor de dertiende keer gehouden en ook dat (voor bijgelovigen bijzondere) getal had geen invloed op de opkomst. De jeugdcommissie van Badmintonclub Zeewally, bestaande uit Geertje Postma, Rob Kooi en Maarten Luif geassisteerd door Esther Postma, had opnieuw haar best gedaan om een gezellige en sportieve sfeer te creŽren, en getuige de reacties is men daar dubbel en dwars in geslaagd.

Het toernooi had een open karakter en een aantal deelnemers maakten zo voor het eerst kennis met de badmintonsport. Er werd gespeeld in 5 poules en in iedere poule waren een eerste en tweede prijs te winnen. In poule A wonnen Mirjam en Emmy van het koppel Luko en Lida. In poule B kwam er na een stevige strijd het koppel Yvonne en Tim als 1e uit de bus met als 2e Deborah en Pieter. In poule 3 hadden invalster Emile en Ton het iets makkelijker dan Eric en Agnes en werden zodoende resp 1e met laatstgenoemden op de 2e plek.

In poule D moesten Hugo en Miriam hun meerdere erkennen in Patrick en Noes maar beiden waren dik tevreden met hun 2e en 1e plek. In poule 5 werd na een spannende finale het koppel Mathijs en Tim de winnaar en voor hen was dat bijzonder leuk want deze oud-leden zijn vorig jaar verhuisd naar elders in het land en speciaal voor dit toernooi naar Zeewolde gekomen.

Tweede werden Niels en Frans. Het toernooi verliep soepel en gesmeerd en zo konden tegen 15.00 u de prijzen (in de vorm van vergulde shuttles op een sokkeltje) worden uitgereikt, en konden de deelnemers /sters nog even genieten van het fraaie weer.

Al met al kan BC Zeewally op een zeer geslaagde dag terugkijken, wat extra leuk is in dit jaar waarin BC Zeewally haar 25-jarig bestaan viert. Er staan voor de viering van het 25 jarig bestaan nog diverse activiteiten op het programma.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl