SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Recreantentraining 2009 van start

HET BAKEN - Ook dit seizoen zal door Max Sibbald weer een aantal trainingen worden verzorgd voor seniorleden die recreatief spelen.

Er zal aandacht worden besteed aan het aanleren en/of verbeteren van slagen, aan het samenspel in het dubbel- en mixspel en de speltactiek. Ook degenen die op de donderdagavond spelen worden van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Het gaat om 10 trainingen op dinsdagavond van 21.15 uur tot 22.00 uur.

De eerste training is a.s. dinsdag 3 november in Het Baken.

Omdat het kort dag is verzoeken we de belangstellenden op aankomende dinsdag tijdig aanwezig te zijn zodat we ongeveer weten wie er aan wil deelnemen.

Kan je aankomende dinsdag niet en wil je wel deelnemen, meld je dan aan door een mail te sturen naar j.lewis1@chello.nl zodat je in de lijst van belangstellenden wordt opgenomen.

Voor deelname aan de trainingen vragen we een kleine tegemoetkoming in de trainingskosten van 15.00 voor het totaal van 10 trainingen. De bijdrage zal per incasso gend worden.

Voor de beginnende recreanten wordt er op donderdag, in de Zeewolderhoek, training gegeven door onze trainer Rien van Campen. Hij kan je ook meer informatie geven over deze trainingen. Ook deze zullen in blokken van 10 lessen worden gegeven.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl