SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Poffertjesactie Zeewally en Plus Zaterdag 19 december

PLUS SUPERMARKT - Was je bij de jubileum evenementen? Heb je 5 september een leuke dag gehad? Geef je op om ons te helpen! Help de club en win een badmintonracket!

5 september 2009 is alweer een tijd geleden. Een mooie dag met vele leuke activiteiten. Een geslaagde dag, mede door jullie komst. Lunchpakketten, speedminton, voetshuttle, workshops, BETA badminton, etc. Mogelijk gemaakt door badmintonvereniging Zeewally en diverse sponsoren.

Maar nu vragen we jullie inzet voor de club. We hebben deze hard nodig! Met één van onze sponsoren, supermarkt Plus, zijn we een afspraak aangegaan met als inzet een ludieke tegenprestatie. Deze tegenprestatie zal plaatsvinden op:

Zaterdag 19 december van 10:00 tot 15:00.

We gaan voor de ingang van de supermarkt onze culinaire vaardigheden tonen. Dit in de vorm van het bakken van poffertjes, welke we gaan verkopen aan de klanten van supermarkt Plus. Door een voetshuttle lang in de lucht te houden kan er een portie poffertjes gewonnen worden door de jeugdige bezoekers van de supermarkt. Eventuele winsten zijn voor de club.

Door deze actie aan te kondigen, in de lokale krant, zal Plus, maar ook zeker Zeewally, naamsbekendheid krijgen. Misschien worden meer mensen uit Zeewolde overgehaald te badmintonnen of zijn andere sponsoren geïnteresseerd om in de toekomst ons te helpen.

Meld je dus aan om ons te komen helpen. Help ons een uur met het bakken en verkopen van poffertjes op de eerder genoemde datum. Help ons om zoveel mogelijk poffertjes te verkopen als we maar kunnen. Stuur een mail naar 25jaar@zeewally.nl en zet je naam achter jouw ideale tijdstip:

10:00 – 11:00:
11:00 – 12:00:
12:00 – 13:00:
13:00 – 14:00:
14:00 – 15:00:

Verkoop je de meeste poffertjes in een uur dan win je een mooi badmintonracket. Dus het is de moeite waard om onze club te helpen. We rekenen op jullie hulp. Bedankt!
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl