SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

De Nationale Sportpas

ZEEWOLDE - De Nationale Sportpas die in bezit is van de NBB-leden loopt t/m 2009. De nieuwe Nationale Sportpas komt eraan: alle personen die per 1 januari 2010 lid zullen zijn van de NBB, zullen automatisch een nieuwe sportpas ontvangen. Echter zal deze pas niet in de maand januari 2010 verstrekt worden maar naar verwachting eind maart 2010.

De reden van deze vertraging is te vinden in de ontwikkelingen binnen de NBB qua naam en logo van de organisatie. Wijzigingen van naam en logo dienen statutair door de Bondsvergadering te worden vastgesteld. De Bondsvergadering vergadert op 30 januari a.s.

Pas na deze datum zullen we de lay-out van de nieuwe pas definitief kunnen maken.

TOT DE VERSTREKKING VAN DE NIEUWE NATIONALE SPORTPAS IS DE HUIDIGE PAS (DIE NU IN BEZIT IS VAN DE LEDEN) GELDIG ALS LIDMAATSCHAPSBEWIJS BINNEN DE NBB. DIT VOOR ALLE PERSONEN DIE OP 1 JANUARI 2010 GEREGISTREERD STAAN ALS NBB-LID.

VOOR COMPETITIESPELERS GELDT DAT ZE PER 1 JANUARI 2010 GEREGISTREERD DIENEN TE ZIJN ALS NBB-LID EN EEN GELDIG BONDSNUMMER HEBBEN. SPELERS DIE PER 31 DECEMBER 2009 ZIJN AFGEMELD, ZIJN DUS VANAF 1 JANUARI 2010 NIET SPEELGERECHTIGD.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl