SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Jeugdige badminton kampioenen bij BC Zeewally!

ZEEWOLDE - Vorige week is Team 3 van de Junioren van de plaatselijke badmintonclub BC Zeewally kampioen geworden. Het bleef tot het eind toe spannend maar afgelopen zaterdag 6 Februari lukte het onze plaatsgenoten om de wedstrijd tegen Westervoort met 5-3 te winnen.

Onze kampioenen. Gefeliciteerd!
De volgende dag werd de beslissende wedstrijd tegen Vianen gespeeld. Extra spannend was het omdat de Zeewoldenaren met twee invallers moest aantreden.

Phil is ingevallen voor Djoy en Hugo is ingevallen voor Thomas. Desondanks lukte het de jeugdige leden van BC Zeewally de wedstrijd naar zich toe te trekken en deze werd met 6-2 gewonnen. En daarmee was het kampioenschap een feit !

Afgelopen dinsdag 9 februari werd de teamleden in het zonnetje gezet. Maarten Luif, voorzitter van de jeugdcommissie, feliciteerde team 3 met hun prestatie. Hierna was de beurt aan Geertje Postma van de Jeugdcommissie om Thomas, Djoy, Julian en Niels een cadeaubon te overhandigen.

Dit viel bij de jongens zeer in de smaak. Tevens werden alle andere jeugdige badmintonners bedankt voor hun sportieve inzet in de nu afgelopen competitie.

Er wordt overigens gewoon door gebadmintond tot de zomervakantie. Zo beginnen volgende maand de clubkampioenschappen (ook voor de Senioren) en is er op dinsdag 27 Maart het altijd gezellige en goed bezochte Mini Maxi toernooi.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl