SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Vacatures (Update)

ZEEWOLDE - Op dit moment zijn er een aantal openstaande vacatures bij Zeewally. Versterking voor de jeugdcommissie, activiteitencommissi, penningmeester en coördinator Grote Clubactie.... meld u!

Penningmeester
De functie bestaat het beheren en bewaken van de financien van de vereniging zoals betalingen doen en het innen van de gelden, alsook het aanvragen van de subsidies bij de gemeente en de financiele vastlegging. Integriteit en cijfermatige aanleg zijn zeker een pre. Heeft u belangstelling dan kunt u meer inlichtingen krijgen bij het bestuur.

Versterking Jeugdcommissie
De jeugdcommissie heeft behoefte aan versterking. Met name op de zaterdagmorgen. Momenteel hebben we een goed draaiende jeugdafdeling mede dankzij de huidige commissie. En dat willen we graag zo houden. Het blijft flink wat werk en vele handen maken dat lichter. Ben je enthousiast en heb je plezier in het omgaan met de badmintonnende jeugd? De jeugdcommissie kijkt naar je uit!

Commissieleden Activiteiten commissie
De commissieleden zijn eind volgend jaar er mee opgehouden en dus is er dringende behoefte aan nieuwe commissieleden. Enthousiasme en organisatie talent zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar een mens is nooit te oud om te leren , toch? Meld je aan !!!

Co÷rdinator Grote Clubactie
Wie gaat dit jaar de Grote Clubactie co÷rdineren?
Een enthousiasmerende persoonlijkheid die bijvoorbeeld onze jeugdleden tot grote verkoopaantallen weet te bewegen. En wel wat voor de club wil doen maar niet zoveel tijd kwijt wil zijn. Het kan!
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl