SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Van de voorzitter

ZEEWOLDE - Zo daar gaat ie, mijn eerste voorwoord van dit jaar, wat al weer bijna op zijn spreekwoordelijke “gat” ligt, en uiteraard ben ik door Piet gevraagd om een bijdrage te leveren voor de Shuttle Express. Niet vreemd natuurlijk maar wel onwennig voor een eerste keer.

Soms vraag je, je af waarom? Waarom nou voorzitter worden? Nou heel simpel. Het feit dat ik wat voor de vereniging kan betekenen en terugdoen vind ik belangrijk. Een vereniging bestaat nou eenmaal uit vrijwilligers. Zonder deze mensen zou BC Zeewally niet bestaan.

Ik zal niet gelijk op mijn borst slaan “van kijk mij”, maar eigenlijk wil ik een dankwoord uitbrengen naar de mensen die tot nu toe heel veel voor de vereniging hebben gedaan. Over vrijwilligers gesproken, er is nog een vacature voor de activiteiten commissie. Ben je net als ik ook zo enthousiast laat het dan even weten. Je bent meer dan welkom.

Voordat we dit jaar afsluiten is er eerst nog een kersttoernooi op 14 december in Het Baken. Uiteraard voor jong en oud euhm pardon senioren. Er zijn leuke prijzen te winnen die door diverse mensen beschikbaar zijn gesteld en met name een van onze sponsoren Telstar.

Deze prijzen zijn te verdienen met de toss wedstrijd maar ook zeker voor de leukst/best geklede badmintonner.

Ja en dan op naar het jaar 2011. Dit jaar komt in het teken te staan van jullie. Wij als bestuur zullen dan ook jullie actief benaderen met diverse vragen die ervoor moeten zorgen een goed beeld te creëren van hoe jullie de vereniging zien en wat er misschien verbeterd moet worden.

Fijne feestdagen en een goed uiteinde.
Remco
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl