SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Nieuws uit de seniorencompetitie 2010-2011

ZEEWOLDE - Inmiddels zijn we over de helft in het competitieseizoen: speelweek 8 zit er alweer op. Jammer genoeg is er sprake van een aantal blessures en kan niet iedereen al zijn wedstrijden spelen. Gelukkig zijn we er met hulp van invallers tot nu toe nog steeds in geslaagd om iedere wedstrijd met een compleet team te spelen.

Nog maar 6 wedstrijden te gaan. De kennis over de tegenstanders die is opgedaan in de eerste helft van de competitie kan nu gebruikt worden voor de tactiek voor de tweede helft. Wat dit oplevert, zullen we de komende weken beleven. Tijd voor een korte terugblik op de eerste helft van het seizoen.

Team 1 is de afgelopen wedstrijden ondersteund door veel invalkrachten en is genoodzaakt ook de komende wedstrijden daar beroep op te doen. Het team staat na 8 wedstrijden op plaats 7 in de tussenstand. Hopelijk lukt het om in de komende wedstrijden wat meer winstpunten te halen en de gevarenzone te verlaten.

Stond team 2 na vier wedstrijden tweede in hun poule; inmiddels is het team iets gezakt naar plaats 4. Plaatsen 2 t/m 5 liggen qua puntentotaal erg dicht bij elkaar, dus nog alle kans om weer wat te klimmen. Zeker nu de ‘return’ tegen koploper Dronten al is geweest. Laten we hopen dat alle spelers snel weer fit genoeg zijn om de tweede helft van de competitie weer lekker te kunnen spelen.

Team 3 heeft hun 5e plek in de tussenstand weten te behouden. De laatste twee wedstrijden werden gewonnen met 5-3 tegen BAN, en 6-2 tegen Badso. Plaatsen 4, 5 en 6 liggen erg dicht bij elkaar, dus dat wordt spannend in de tweede helft van de competitie.

Veel succes in het vervolg van de competitie!
Harriët
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl