SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

THOMAS SIBBALD UIT ZEEWOLDE GESELECTEERD VOOR U13 BELOFTENTEAM

ZEEWOLDE - Net als afgelopen seizoen heeft Badminton Nederland een aantal talentvolle jongens en meisjes geselecteerd die door Emmy & Chris Vlaar zullen worden getraind en begeleid. Dit Onder-13 belofteteam is volgens zeggen geen officiële nationale selectie, maar het wordt wel ondersteund door de bond.

Eén van de kinderen die vorige week te horen hebben gekregen dat ze voor deze groep geselecteerd zijn geweest, is Thomas Sibbald uit Zeewolde. Thomas traint dit seizoen voor het tweede jaar bij de Badminton School Almere en heeft in die korte periode veel progressie gemaakt.

Trainingen
Zoals gezegd zullen de trainingen worden verzorgd door Emmy & Chris Vlaar en deze zullen plaatsvinden in onze eigen sportcomplex de Toekomstgroep aan de Bongerdlaan 6 te Almere-Stad.

Voor 2010 zijn er vier trainingsmiddagen gepland: 31 oktober; 21 november; 12 december; 19 december van 14:30-17:00.

Chris Vlaar: “De trainingen zijn geen vervanging van bestaande trainingen, maar meer bedoeld als aanvulling op bestaande trainingen. De trainingen zullen niet fysiek zwaar zijn omdat we ervan uit gaan dat dit al gebeurt op de reguliere trainingsinstituten. Wij zullen meer specifiek gaan trainen op o.a. racketvaardigheid, samenwerking in dubbels/mixen, maar zeker ook als groep de kids begeleiden op internationale toernooien....”

Toernooien
De U13 selectie zal twee verplichte toernooien gaan spelen, te weten Junior Master Victoria Hoensbroek (28-29 december 2010) Olve Toernooi Antwerpen (paasweekend 2011) Chris Vlaar: “Vanaf januari zal het U13 Belofte Team kunnen worden aangevuld met nog enkele “beloften”.

Deze spelers zullen tijdens het Junior Master Victoria Hoensbroek toernooi nog nader worden gescout. Er zijn dus wel degelijk nog zeker kansen om in het U13 Belofte Team te komen. Er staan zeker nog enkele kinderen op een soort van shortlist die kansen gaan maken.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl