SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Thomas, Sanne en Mirjam in de prijzen bij Regionale Kampioenschappen badminton!

- Zaterdag 12 en zondag 13 februari 2011 werden in Amersfoort de Regionale Kampioenschappen badminton gehouden. Namens badmintonvereniging Zeewally waren er een drietal spelers afgevaardigd, namelijk Thomas Sibbald, Sanne Schouten en Mirjam te Rietstap.

Naast de trainingen bij Zeewally, volgt dit drietal extra trainingen in Almere.

Thomas Sibbald traint bij de badmintonschool en heeft al vele successen op zijn naam staan. Vorig jaar werd hij regiokampioen en hij zit in het ‘beloftenteam’ onder de 13 jaar.

Volgend seizoen hoopt hij bij de Badminton Academie te gaan spelen.

Vandaag rustte de taak op zijn schouders om zijn titel te verdedigen.

Thomas zette zijn beste beentjes voor, met als resultaat dat hij in drie finales stond: de herenenkel, herendubbel en de mix.

Uiteindelijk behaalde hij twee eerste plaatsen (heren dubbel en mix) en een tweede plaats (heren enkel).

Sanne Schouten traint ook bij de badmintonschool Almere en was dit weekend de mixpartner van Thomas.

Sanne had het weekend van haar leven en speelde de sterren van de hemel: uiteindelijk behaalde ze twee tweede plaatsen (de damesenkel en dubbel) en een eerste plaats (mix).

Partner in de damesdubbel was Mirjam te Rietstap. Nieuwkomer Mirjam traint bij Top Junior in Almere en hoopt volgend seizoen voor te mogen spelen voor de badmintonschool.

Het was de eerste keer dat zij een toernooi speelde en samen met Sanne behaalde ze de tweede plaats in de damesdubbel onder de 13 jaar!

Al met al heeft dit drietal de naam van badmintonvereniging Zeewally hoog gehouden door in elk onderdeel in de finale te staan. Te midden van alle grote verenigingen die aan dit toernooi deelnamen, was dit een prestatie op zich!
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl