SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Deelnemers seniorencompetitie gezocht!

ZEEWOLDE - Geef je op voor de seniorencompetitie of algemeen reserve voor het nieuwe seizoen (september 2011-januari 2012)

Ter voorbereiding van het nieuwe competitieseizoen 2011/2012 starten we met het opnieuw inventariseren van de interesse onder de senioren in het spelen van competitie.

Het spelen van competitie is een leuke aanvulling op het wekelijkse dinsdag- en/of donderdag avond spel. Je beleeft het badmintonspel samen met je teamgenoten en je wordt verder uitgedaagd in je eigen spel. En het is vaak nog gezellig ook tijdens én na de wedstrijd.

Afhankelijk van de aanmeldingen, de ervaring van de spelers en het niveau willen we een zo goed mogelijke indeling maken van teams in verschillende klasses waarmee we weer vol enthousiasme het nieuwe seizoen in kunnen gaan.

Wil je graag competitiespelen, maar vind je bijvoorbeeld 14 wedstrijden wat te veel of zijn er andere zaken waarmee rekening gehouden moet worden, schroom dan niet om je toch aan te melden met je specifieke wensen. Wellicht zijn er andere spelers voor wie dit ook geldt, waardoor er samen weer een heel team gevormd kan worden.

En natuurlijk kun je je opgeven als algemeen reserve zodat je wellicht eens kunt inspringen, mocht er een vaste speler uitvallen. Meetrainen kan dan ook.

Je kunt je aanmelden via de website tot uiterlijk dinsdag 15 maart.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl