SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Geslaagd Mini Maxi badminton toernooi brengt “jong en oud in beweging”

HET BAKEN - Badminton Club Zeewally kan terug kijken op een zeer geslaagd Mini Maxi toernooi welk afgelopen zaterdag in Sporthal Het Baken werd gehouden. Vader en zoon, moeder en dochter en zelfs opa en kleinzoon stonden om 9 uur paraat om fanatiek aan de slag te gaan.

Alle deelnemers Mini Maxi 2011
Hoewel het toernooi vooral een gezelligheidstoernooi is en er door vele Maxi’s en familie en bekenden met plezier naar de verrichtingen van de Mini’s keken, werd er in menige partij met veel inzet tot het fanatieke af gespeeld.

De 14 koppels (een Mini en een Maxi) speelden allemaal 1 keer tegen elkaar. Het toernooi had een open karakter en een aantal deelnemers maakten zo voor het eerst kennis met de badmintonsport. Dat was voor sommigen een enerverende belevenis en zij kwamen tot de conclusie, dat badminton in de zaal wel even iets anders was dan ‘shuttelen op de camping”.

Het toernooi verliep soepel en gesmeerd en zo konden tegen 13 uur de prijzen aan de moegestreden deelnemers worden uitgereikt. De volgende winnende koppels konden een fraaie prijs in ontvangst nemen :

1e plaats: vader Alfred Hop + dochter Rianne Hop
2e plaats: vader Ton Helmig + zoon Luko Helmig
3e plaats: maxi Ron Dekker en mini Maxime Rem

Na afloop dronken de Mini’s en Maxi’s samen een drankje aan de bar bij Herman. Getuige de reacties had iedereen het erg naar de zin gehad. En dat was dat natuurlijk een bijzonder leuke opsteker voor de toernooi vrijwilligers, die veel werk in de voorbereidingen hadden gestopt.

Op bijgaande foto alle deelnemers en de winnaars.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl