SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Geslaagd Kersttoernooi B.C. Zeewally

ZEEWOLDE - Badminton vereniging BC Zeewally uit Zeewolde organiseerde op dinsdag avond 18 december in Het Baken het traditionele Kersttoernooi, dit jaar gesponsord door Wonen Etcetera. De organisatie was dik tevreden met de opkomst van zo´n kleine 40 leden in deze voor iedereen drukke Kerstweek.

De sporthal van Het Baken was door leden in Kerstsfeer gebracht door sfeerverlichting, kerstbomen, een gezellig middenzitje incl lekkernijen etc. Tijdens de gezellige avond konden de leden, recreanten en competitiespelers de strijd met elkaar aangaan in verschillende partijen. Door het pakken van een kerstbal met een nummer uit de kerstboom werden de verschillende spelers aan elkaar gekoppeld om zo menig dubbel/ of mix partij af te werken. De partijen werden onderbroken voor een uitgebreide pauze met warme chocolademelk en gluhwein, wat bijdroeg aan nog meer gezelligheid (en iets mindere wedstrijdscherpte).

Bij de heren werd gewonnen door Frank Sturrus gevolgd door Daniël de Lijster en Piet Roskam. Bij de dames werd gewonnen door Renate de Lange. Tweede en derde werden Jutine van der Kuijl en Erica Faddegon. De prijs voor de meest originele kerstkleding gingen naar Erica Faddegon en Tim Wagemaker. Allen mochten een fraaie prijs uitzoeken. De overige leden werden getrakteerd op een CD of DVD.

Na afloop kon in het sportcafé© van het Baken genoten worden van een drankje en naast de gebruikelijke gefrituurde hapjes was er door Herman voor heerlijke gerookte zalm naar eigen recept gezorgd. Een mooie gelegenheid voor iedereen om terug te kijken op een geslaagd toernooi en elkaar prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Op naar een sportief 2008 !
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl