SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Recreanten jeugd

ZEEWOLDE - Wie denkt dat het er op de zaterdagtraining rustig aan toe gaat, heeft het mis. Elke zaterdagmorgen wordt er in sporthal “Zeewolderhoek” hard gewerkt. Onder de bezielende leiding van Kasper Hijne en Manon Sibbald zijn de kinderen anderhalf uur in de weer om zoveel mogelijk badmintonervaring op te doen.

Uiteraard komen ook de spelregels aan de orde. In de eerst groep trainen de jongste kinderen, in de tweede groep zijn de wat oudere kinderen aan de beurt.

Eens per maand komt Max Sibbald het trainersteam versterken. Wat opvalt op de zaterdag is de gemoedelijke sfeer. Naast serieus trainen wordt er veel gelachen en zo hoort het ook. Leuk om te zien is dat een aantal van deze zaterdagspelers dit jaar voor het eerst competitie is gaan spelen.

Ook Nienke heeft al eens ingevallen en zal aan het eind van het jaar nog eens met team vier mee spelen. Een goede gelegenheid om wat wedstrijdervaring op te doen. En wat deed zij het goed, er werd zelfs een partij gewonnen! Bart-Jan Stehouwer is ook reservespeler voor team vier.

Bart-Jan heeft nog niet hoeven in te vallen, maar gelukkig is hij inmiddels vaste speler van het opstapteam. Dit opstapteam zal de komende weken de naam van Zeewally hoog gaan houden in een onderlinge competitie tegen kinderen uit buurtverenigingen Ermelo, Harderwijk en Nijkerk.

Hierbij wensen wij Bart-Jan, Nathalya, Judith, Daphne en Raphael veel succes toe!

Op de zaterdag kunnen we nog nieuwe leden gebruiken. Schroom dus niet om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar de training. Ze zijn welkom!

Sportieve groet van de jeugdcommissie,
Ton, Jo, Mirjam en Emmy
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl