SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Opstamteam wint eerste thuiswedstrijd

HET BAKEN - Zaterdag 29 oktober jl. stond de eerste thuiswedstrijd van het opstapteam op het programma. Wat gespannen kwamen de teamleden naar sporthal “ Zeewolderhoek”. De vorige wedstrijd tegen Harderwijk werd gewonnen , maar hoe goed zou tegenstander Nijkerk zijn?

Gelukkig bezit Zeewally over het nodige talent: Bart-Jan met zn inzicht, Judith met haar harde shuttles achterin, Nathalya met veel kracht in haar armen, Raphael die er helemaal voor gaat en Daphne die super snel is. Ook bezit dit team een aantal trouwe supporters, die ook dit keer
allemaal aanwezig waren.

Hulde aan Erwin van Beek (de vader van Raphal en Daphne) die gewapend met koffie, thee en fris voor de kinderen naar de zaal kwam.

Tijdens de vorige wedstrijd stond alleen het dubbelspel op het programma, vandaag werd ook het enkelspel gespeeld. Het valt niet mee om steeds van veld te wisselen en ook de lijnen zijn steeds anders.

Sommige teamleden moesten dan ook wat geholpen worden, anderen gingen zelfstandig tellen. Maar allemaal met n doel: winst voor Zeewally.

Uiteindelijk is dit gelukt en na een traktatie van Bart-Jan (die morgen jarig is) vertrokken de spelers
en begeleiders tevreden huiswaarts.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl