SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Opstapjeugd speelt Champions League in Almere

ALMERE - Op de zondagen 26 februari, 4 en 11 maart hebben een vijftal kinderen vanuit de jeugd die nog geen competitie speelt, meegedaan aan de Champions League in Almere. Deze Champions League is een toenooi verspreid over 3 zondagen en wordt ieder jaar georganiseerd door BC Almere in hun eigen badmintonhal in Almere.

Een hele inspirerende omgeving waar echt alles ingericht is op het spelen van badminton. Dit jaar speelden Bart-Jan, Nathalya, Jesse, Daphne en Raphaël mee namens Zeewally, waarbij zij tegenstand ondervonden van een groot aantal omliggende verenigingen als Almere, Harderwijk, Spaarndam enz.

Een hele leuke een leerzame tijd waarin veel geleerd werd en vooral ook aandacht was voor het samen spelen! Zo was er een collectieve warming up, met alle (zeg ruim 100!) kinderen tegelijk, en was er een tekenwedstrijd waarbij de kinderen een vlag voor hun eigen team konden ontwerpen.

Mede als gevolg van de uitstekende organisatie waren deze dagen een groot succes en heb ik menig kind, met rood bezweet hoofd, al lachend van de baan zien komen, na een nét verloren 3 setter...kortom erg leuk en leerzaam!

Uiteindelijk heeft Zeewally net geen podiumplaats behaald, maar wel een medaille, en nog veel belangrijker....heel veel lol en plezier gehad tijdens uitdagende wedstrijden! Ze vonden het allemaal een echte belevenis!
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl