SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Nieuw seizoen, zelfde Grote Clubactie

ZEEWOLDE - Het seizoen komt langzamerhand weer op gang, en dat betekent dat het ook weer tijd is voor de jaarlijkse Grote Clubactie! Het doel is om met de vereniging zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen om op die manier zo veel mogelijk geld voor de club op te halen.

Vorig jaar heeft dit de vereniging zo’n driehonderd euro opgeleverd!

De Grote Clubactie werkt als volgt: wij vragen aan onze jeugdleden om met een intekenlijst langs de deuren te gaan om loten te verkopen. Elk lot kost €3, waarvan 80% (€2.40 dus) direct naar de club gaat!

De overige zestig cent gaan in de prijzenpot, waar mooie prijzen uit te winnen zijn. Er wacht dit jaar weer een hoofdprijs van €100.000 op een gelukkige winnaar! Het is dus niet alleen de bedoeling dat jeugdleden loten verkopen, we vragen onze volwassen leden ook om een steentje bij te dragen en een lot te kopen.

Ook kan je als seniorenlid natuurlijk zelf loten verkopen als je nog mensen kent die wel een lot zouden willen. Er is namelijk nog veel meer leuks te winnen: €10.000, reischeque’s, weekendjes weg of dagjes uit!

De lotenverkoop gaat dit jaar van start op zaterdag 15 september. Voor die tijd zal ik alle jeugdleden nogmaals uitleggen wat de bedoeling is, en verkoopmateriaal geven.

Ook dit jaar krijgt iedereen die loten verkoopt weer een leuke beloning! We kunnen natuurlijk niet de kinderen voor ons op pad laten gaan zonder daar iets voor terug te geven.

We werken dit jaar met een combinatie van automatische incasso en contante betaling. Dat betekent dat de koper zelf mag bepalen op welke manier hij betaalt. Bij gebruik van automatische incasso zal hij of zij zijn lotnummer op het bankafschrift zien, bij contante betaling betaalt de koper wanneer de lotenverkoper het lot komt langsbrengen.

Uiteindelijk ligt de nadruk van de actie vooral op het extra inkomsten verwerven voor de club. Zoals de meesten wel weten zit ook Zeewally financieel in lastige tijden.

De Grote Clubactie is een mooie manier om een klein beetje extra centjes naar de club te laten rollen. Ik hoop dus ook dat iedereen zijn best zal doen en dat we het resultaat van vorig jaar keihard zullen verslaan!

Erik van Gemert
Grote Clubactie coördinator
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl