SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Junioren krijgen bezoek van zwarte Pieten

ZEEWOLDERHOEK - Zaterdag 1 december werd de jeugdtraining om 10:45 bruut verstoord door een stroomstoring in sporthal Zeewolderhoek. Na enig onderzoek bleek dat de storing veroorzaakt werd door een drietal Pieten die de jeugdspelers een bezoek brachten.

Uiteraard werden de kinderen onthaald op een ruime hoeveelheid strooigoed, wat het spelen ietwat lastig maakte....de Pieten hadden voor elk kind een kleinigheidje wat grif in ontvangst werd genomen.

Hiernaast hadden de Pieten voor Kasper een lekkere chocoladeletter “S” meegenomen, als hart onder de riem vanwege zijn blessure. Manon werd ook nog even in het zonnetje gezet en mocht alleen tegen 2 Pieten een wedstrijdje spelen.

Volgens de Pieten behoorden zij tot de Pieten top 5 spelers van Spanje, wat uiteraard geen enkele uitdaging vormde voor onze (als 16e geëindigde speelster op de wereld jeugdkampioenschappen badminton in Japan afgelopen oktober) Manon; bij 10-1 werd de wedstrijd na felle strijd door Piet & Piet opgegeven vanwege buikpijn door het teveel eten van schuimpjes....

Hierna volgde nog een bekend spelletje rond het net tegen de drie Pieten en Manon; kortom veel lachende en vrolijke kinderen.

Wellicht leuk om te melden dat deze Pieten het initiatief “Pieten on Tour” een zeer warm hart toedroegen; een initiatief waarbij onze vereniging een bijdrage doet om een kind in Zeewolde een onvergetelijk Sinterklaasfeest te geven, waar dat anders wellicht niet gelukt was.

Dank aan alle vrijwilligers van dit initiatief! Onze kinderen vonden het geweldig, en we zijn blij ons steentje te kunnen mogen bijdragen als vereniging!! Volgend jaar een Sinterklaastoernooi?
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl