SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Kersttoernooi 18 december

HET BAKEN - We hebben ons inmiddels diep in de decembermaand genesteld, en dat betekent dat het tijd is voor het jaarlijkse Kersttoernooi! Deze zal op dinsdag 18 december plaatsvinden in het Baken, zet het dus in jullie agenda!

Beste Zeewally leden,

We hebben ons inmiddels diep in de decembermaand genesteld, en dat betekent dat het tijd is voor het jaarlijkse Kersttoernooi! Deze zal op dinsdag 18 december plaatsvinden in het Baken, zet het dus in jullie agenda!

Het Kersttoernooi is open voor alle leden van Zeewally (en introducees zijn ook zeker welkom).
De jeugd speelt van half 7 tot 8 uur.
Ook de zaterdagochtendjeugd en de sr.spelers die uitsluitend op de donderdag spelen zijn van harte welkom om mee te doen!

Er is lekkere warme chocolademelk, kerstkransjes, en natuurlijk leuke prijsjes!
Kom in ieder geval verkleed, want de leukste, gekste, mooiste of origineelste verkleder krijgt ook een prijs! Voor iedereen die niet verkleed is wacht een iets minder leuke verrassing.... (maar niks heel ergs hoor!)

Voor de senioren begint het direct na de jeugd, om 20:00 uur dus. De jeugd is zeker wel welkom om lekker door te blijven spelen met de senioren.
Ook voor de senioren liggen er lekkere hapjes klaar, en is er warme chocolademelk en gluhwein.
De senioren moeten natuurlijk ook zoveel mogelijk verkleed komen, dus daar ligt ook een mooie attentie te wachten voor beste verkleder! Leef je dus vooral lekker uit!
Verder nodigen wij iedereen uit om na afloop gezellig bij Herman een drankje te komen drinken.
Dit is echter helaas niet op kosten van de club, de Nieuwjaarsborrel, op 8 januari, over een paar weken is dat trouwens wel!
Toch is het een leuk moment om gezellig met elkaar de laatste loodjes door te brengen en elkaar alvast mooie en gelukkige feestdagen toe te wensen!

Dan rest mij niks behalve mijn hoop uit te spreken dat er zoveel mogelijk mensen komen volgende week, dan maken we er samen een super gezellige avond van!

Groeten,

De Activiteitencommissie
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl