SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Jeugdleden Zeewally vallen in de prijzen

- Afgelopen week was het weer zover, het jaarlijkse Vennewater toernooi in Heiloo werd gespeeld. Op 28 december was het de beurt aan de leeftijdscategorieën onder de 11 en 13 jaar. Op 29 december stonden de leeftijdscategorieën onder de 15 en 17 jaar op het programma.

Qua speelsterkte waren verschillende spelers vertegenwoordigd: plaatselijke spelers en spelers die Junior Master wedstrijden (wedstrijden voor de sterkste jeugd van Nederland) spelen. Vanuit Zeewally waren er vier spelers afgevaardigd.

U11
In de categorie onder 11 was Jesse van de Beek actief. In het enkelspel behaalde hij zelfs de finale. Dit was een spannende aangelegenheid, want hij moest een achterstand van 17-11 wegwerken. Uiteindelijk lukte dit en hij werd de terechte winnaar van deze categorie.

U13
In deze categorie speelden Judith Huisman en ChloŽ Amelo. De meiden hebben gespeeld voor wat ze waard waren, maar helaas lukte het niet om door de poule heen te komen.

U15
In deze categorie was Mirjam te Rietstap afgevaardigd. In het enkelspel behaalde zij de halve finale. In het damesdubbel werd ze met gelegenheidspartner Sterre Beffers eerste.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl