ZEEWALLY OPEN TOERNOOI 2017

BAKEN – B.C. Zeewally organiseert dit seizoen voor de derde keer het Zeewally Open Toernooi! Dit vindt op zondag 21 mei plaats. Het toernooi duurt van 09.00 uur tot ongeveer 17.00 uur en daarna is er een mogelijkheid om te blijven eten. Let op, de inschrijving sluit op 7 mei dus wees er snel bij!
Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor één van de vier poules: 2e/3e klasse mix, 4e klasse mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule komen maximaal zeven teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden bestaan uit twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld. Er is een mogelijkheid om twee poules van elk niveau te maken maar dit hangt af van het aantal inschrijvingen.De inschrijving is open voor iedereen! De kosten voor het toernooi bedragen €7,50 per persoon. Voor het eten rekenen we slechts €10 per persoon. Je hoeft je per team maar één keer in te schrijven, laat daarbij ook weten of jullie mee-eten.

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25 in Zeewolde. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op http://www.zeewally.nl. De inschrijving wordt pas bevestigd op het moment dat de inschrijfkosten op de rekening staan. Het rekeningnummer staat vermeldt op de website. Tot 21 mei!

 

Schrijf je direct in via het inschrijfformulier.

foto van BC Zeewally.

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: