Geslaagd Mini Maxi Toernooi

Afgelopen zaterdag was het weer zover; Het jaarlijkse Aqua Drain Mini Maxi Toernooi. Ook deze keer weer bezocht door een overweldigend groot aantal ouders/ opa’s/ oma’s/ buurmannen/ buurvrouwen en wat dies meer zij, gecombineerd met een groot aantal enthousiaste mini spelers. Ook deze keer waren er bijna 30 teams ingedeeld en was het een drukte van belang!

Dit jaar heeft onze activiteitencommissie zelfs extra uitgepakt met een grandioze verloting, een clown en allerhande lekkernijen die het spelen alleen nog maar leuker maakten!! een ruimere sortering foto’s zal binnenkort vindbaar zijn op deze pagina, maar hierbij alvast een voorproefje van de winnaars!!

Vanaf deze plek, namens spelers , ouders, bestuur en een ieder die een geweldige dag had; bedankt!!IMG_0895

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: