Team Zeewally J2 Afdeling Kampioen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We wachten nog heel even met de huldiging tot alle bekers binnen zijn, maar al in februari is team Zeewally J2 (U15 Mix) afdelingskampioen geworden en mochten zij op zaterdag 25 februari in Amersfoort aantreden tegen de andere afdelingskampioenen van regio centrum.

Het werden wederom killers van wedstrijden tegen Ellaar en Netwerk, waarbij gevochten werd voor elke centimeter en elke punt; wat een kanjers!! Zeewally J2 won in de ochtend de eerste wedstrijd tegen Ellaar redelijk overtuigend met een 6-2 overwinning; zou toch een goede uitgansposititie moeten zijn, zou je denken……totdat we in de middag terugkwamen en hoorden dat Netwerk met 8-0 had gewonnen van Ellaar….we moesten dus minimaal 5-3, maar eigenlijk 6-2 winnen van Netwerk….een behoorlijke uitdaging! (zeker na het zien inspelen van de tegenpartij…wat een techniek!!)

Maar goed, aan de bak! en vol aan de bak zelfs….het werd een ware slijtageslag, waarin Zeewally met 3-5 haar meerdere moest erkennen van een geweldig spelend Netwerk; saillant detail; gedurende de wedstrijd kwamen we er allemaal ineens achter dat 3 jaar geleden deze 2 ploegen al eens eerder tegenover elkaar stonden tijdens een regio kampioenschap U13 mix 3e klasse…toen gewonnen door Zeewally, met een gelijk aantal punten (4-4) gelijk aantal sets voor-tegen, maar een puntenvoordeel van 4 meer gescoorde punten door Zeewally in een wedstrijd van 21 sets….dan ben je best aan elkaar gewaagd!

Het was een geweldige dag, met mooie wedstrijden, mooie spelers die na mooie strijd en een grote glimlach van het veld komen en hun tegenstanders feliciteren met een geweldig behaalde overwinning….wat waren we trots op ze!!

Kortom; Ondanks dat jullie geen regiokampioen werden, zijn jullie zeker terecht afdelingskampioen en zeker onze kampioenen! Esmée Piet, Ties Helmich, Raphael van de Beek, Daphne van de Beek en superreservespeler Erik Meijer; jullie zijn kanjers en terechte échte sportkampioenen!!

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: