Member gets Member Actie

member gets member zeewally

Vanaf dit najaar gaat BC Zeewally haar leden belonen voor het aanbrengen van nieuwe leden en/of sponsoren!

Voor elk nieuw aangebracht lid of aangebrachte nieuwe sponsor, krijg je van ons een kwartaal gratis lidmaatschap en dus badmintonnen cadeau!! Voorwaarde is dat het nieuwe lid minimaal een jaar lid blijft of de sponsor een contract tekent voor minimaal 1 jaar. Als na dat jaar, het nieuwe lid nog steeds lid is en/of de sponsor nog steeds sponsor is, krijg je van Zeewally een kwartaal lidmaatschap kado!.

Neem dus iedereen mee; je moeder, tante, oma, buurman, vriendinnetje, Tante Jans of zomaar iemand die je kent! We kunnen nieuwe leden heel goed gebruiken en jij profiteert ervan!. (van een kwartaal lidmaatschap kan je toch al weer snel een aardig nieuw racket kopen of 25 ijsjes! :-))

Zegt het voort en doe allemaal mee!!

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: