Nieuw; Start pakket

Vanaf dit najaar heeft BC Zeewally voor elk nieuw startend recreatief spelend junior/senior lid een geweldig startpakket in petto!

Vaak zien we dat recreatieve junior en senior 18+ spelers binnenlopen in de zaal en zich aansluiten op de senior vrij spelen avonden op dinsdag en donderdag en de jeugdspeelochtend op zaterdag. Geweldig natuurlijk!

Maar….heb je wel eens eerder badminton gespeeld, hoe is je fysieke gesteldheid, hoe is je conditie, heb je wel eens blessures….kortom; heb je je een beetje voorbereid op het spelen van dit geweldige spelletje? (wat echt leuker is in de zaal dan op de camping :-))

Daarom wil BC Zeewally nieuwe recreatieve jeugd- en senior-spelers graag en geheel kosteloos ondersteunen bij het zetten van je eerste stappen in onze sport; om je wegwijs te maken, je te helpen in het spel, maar ook vooral om ervoor te zorgen dat je geen blessures oploopt en kunt blijven spelen! (Junior spelers krijgen trouwens automatisch ALTIJD training, maar senioren spelen in basis alleen op vrijspeelavonden, vandaar deze extra ondersteuning)

IMG_0866

BC Zeewally introduceert om die reden het introductiepakket voor nieuwe recreatieve junior- en senior spelers. Je krijgt dan;

Senioren (18 – 95 jaar)

  • 3 speelavonden de ruimte om lekker mee te spelen, zonder dat je daar lid voor hoeft te zijn, gratis!
  • Een volledige beginnerstraining badminton van 6 avonden, gegeven door onze gecertificeerde badmintontrainers, waarin we je het spel uitleggen, technieken bijbrengen en te instrueren hoe je kunt spelen zonder blessures, gratis!
  • We helpen je bij de eventuele keuze van materiaal.
  • leuke speelavonden in een prettige sfeer, met respect voor eenieder, ongeacht niveau, lekker een shuttle slaan.

Junioren (6-18 jaar)

  • 3 speelochtenden de ruimte om lekker mee te spelen, zonder dat je daar lid voor hoeft te zijn, gratis! Zo kun je rustig proeven en een keuze maken of je badminton leuk vindt!
  • Elke speelochtend een training, gegeven door onze gecertificeerde badmintontrainers, waarin we je het spel uitleggen, technieken bijbrengen en te instrueren hoe je kunt spelen zonder blessures, gratis! (krijgt de jeugd in principe altijd; zij kennen geen vrij-spelen principe)
  • Plezier, en leuk spel waarin je kunt groeien en ook competitiewedstrijden kunt gaan spelen.
  • en alles ook nog eens warm en droog 🙂

Kortom; bij BC Zeewally willen we er graag voor zorgen dat onze beginnende spelers met plezier en verantwoord onderdeel worden van onze club!

Wij hebben er zin in, jij/u ook?

Meld je aan via het aanmeldformulier proefles/kennismaking!

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: