Start competitie seizoen

 

Morgen, 17 september 2017 om 10:00 uur begint de regio competitie van BC Zeewally weer!

4 jeugdteams en 3 senior teams spelen morgen hun eerste thuiswedstrijd in het Baken in Zeewolde. Een mooi moment om de teams van BC Zeewally eens aan te moedigen en de geweldige sfeer bij de thuiswedstrijden te proeven! Komt allen, alle steun van supporters draagt bij aan de sfeer en de resultaten!

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

2 reacties

  1. Vandaag was de aftrap in de Zeewolderhoek met J4. De 5 dames (Charita, Mieke, Laura, Mirne en Shifrah) kregen geklik de sterkste tegenstander op bezoek. De punten gingen helaas mee naar Ochten toe, maar onze dames hebben zich kranig geweerd en heel sterk tegenstand geboden. En bovenal hebben ze veel plezier gehad in hun allereerste competitiewedstrijd.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: