Stem op BC ZEEWALLY!

de Rabobank Clubkas Campagne is vandaag gestart! Alle leden van Rabobank Flevoland hebben een persoonlijk een inlogcode gekregen waarmee ze kunnen stemmen op hun favoriete club; Ook BC Zeewally doet daaraan mee, en kan een aanvulling van haar clubkas krijgen naar aanleiding van het aantal ontvangen stemmen.

Dus; bent u klant van Rabobank en heeft u gisteren of vandaag de Rabobank Clubkas campagne inlogcode ontvangen? Geef BC Zeewally dan 2 van uw stemmen! We kunnen uw hulp en de ondersteuning van Rabobank heel hard gebruiken; we kunnen de ontvangen bedragen bijvoorbeeld steken in nieuwetrainingsmaterialen of vervanging van de leenrackets voor onze jeugdspelertjes!

Doe mee en stem!!!

logo rabobank clubkas actie

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: