Starters Training vanaf 7 november

Vanaf dinsdag 7 november aanstaande zal BC Zeewally voor nieuwe beginnende recreanten weer een zestal trainingen voor startende senior badmintonners verzorgen. Deze trainingen worden door een van onze gecertificeerde trainers vormgegeven en kosteloos aangeboden door BC Zeewally aan nieuwe senior leden van onze club, zodat we er samen voor zorgen dat nieuwe leden met plezier en kennis, verantwoord beginnen met onze geweldige sport!

We besteden in een zestal avonden aandacht aan:

  • Materialen
  • Basistechnieken
  • Basistactieken
  • Spelregels
  • Verantwoord sporten

De 6 starters trainingen beginnen vanaf 7 november om 20:00 in het Baken en zijn voor allen nieuwe senior recreant spelers geheel gratis! (maar uiteraard ook niet verplicht!)

Na de eerste set starters trainingen zullen we in januari tevens een 6-tal gevorderden recreanten trainingen aanbieden (waarvoor we dan een kleine bijdrage vragen voor in de clubkas :-)) en zullen we tevens tussendoor voor gevorderde spelers korte workshops met tactieken en spelinzichten geven. Kortom; voor elk wat wils!

Badminton_court_3d_small

500px-Badminton_Aufschlagvarianten

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Senioren

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

1 reactie

  1. even aanvullend; gisteravond heb ik de training (nog) niet door laten gaan, vanwege 3 gegadigden; volgende week kijk ik weer of er wellicht meer gegadigden zijn voor de starters training en beginnen we alsnog! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: