Zeewally & F-Sports

Afgelopen periode is BC Zeewally voor wat betreft het betrekken van de wedstrijdshuttles en overige materialen wat nauwer gaan samenwerken met F-Sports uit Amersfoort. Sinds het begin van dit seizoen levert Floris de Vegte van F-Sports de Victor Maxima Gold shuttles voor de senioren wedstrijden en zoeken we gezamenlijk naar een passende voordeliger shuttle die we kunnen hanteren voor de trainingen.

Daarnaast levert F-Sports alle denkbare badmintonmaterialen via F-Sports.nl waarbij leden van BC Zeewally een standaard korting krijgen op alle producten van 10%, tenzij het een reeds afgeprijsd product betreft. Wil je van die korting gebruik maken? Laat me dan even weten via penningmeester@zeewally.nl en je ontvang  de code die je kunt gebruiken op de website, welke uitsluitend voor BC Zeewally leden geldt.

Als extra service heb ik zelf (Erwin van de Beek) altijd een aantal nieuwe rackets in de tas van F-Sports, die je even kunt hanteren, proberen en indien je wenst gelijk kunt afnemen en gebruiken; de betaling regel je dan via F-Sports en, omdat je het racket al in bezit hebt scheelt dat weer verzendkosten. daarnaast kennen we voor Zeewally een apart tarief voor bespannen van € 12,50; we verzamelen een aantal rackets, brengen die in batch naar Amersfoort en regelen de betaling van de bespanning via incasso van de vereniging; makkelijk en voordelig. Je krijgt voor die €12,50 een standaard snaar bespannen; wil je een iets betere snaar (bijv. BG80) dan komen die kosten er nog bij; alles is mogelijk.

Kortom; ook voor wat betreft diensten en materialen (kleding, schoenen, tassen, etc) kan BC Zeewally ondersteunen en begeleiden, waarbij je een scherpe prijs krijgt en zeker bent van goed materiaal. (in plaats van een racket bij Decathlon of Scapino te kopen 🙂 (voor de goede orde; ook de andere gespecialiseerde aanbieders op internet leveren prima materialen!)

 

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: