Zeewally J1 genomineerd voor Sportgala Jeugdteam Zeewolde 2017!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ons eerste jeugdteam (Zeewally J1…nog zonder sponsor trouwens :-)) heeft de Top 3 van het Sportgala Zeewolde behaald en is daarmee genomineerd voor de titel Jeugdteam Zeewolde 2017!! Wat een toppers.

J1 artikel 1

Waarom zijn ze genomineerd?

Het team bestond vorig seizoen (2016 /2017) uit, Esmée Piet(14), Ties Helmich(15), Daphne van de Beek (15) & Raphaël van de Beek( 14) als vast team en Erik Meijer (15) als invalspeler voor 2 wedstrijden.  Daphne & Raphael spelen al sinds 2012 in het zelfde team (toen uitkomend in derde klasse onder 11 jaar; nu 6e seizoen samen; derde seizoen ook vaste mixpartner van Daphne; en dat als broer en zus); Ties  kwam er in 2013 bij (nu 5e seizoen; eerste 3 seizoenen vast mixpartner van Daphne), Esmée in 2016 (nu dus tweede seizoen) en Damian in 2017  (nu eerste seizoen, als reguliere mixpartner van Esmée)

Het team werd in een iets gewijzigde samenstelling al een afdelingskampioen én regiokampioen in 2014, met als toenmalige vaste spelers Ties, Raphael en Daphne, toen aangevuld met Annemijn Stokkentreef. Foto van 2014 hieronder 😊

J1 artikel 2

De uiteindelijke stand in seizoen 2016/2017 werd behaald in de allerlaatste wedstrijd  van het seizoen tegen BAN Amersfoort J6 en zag er uiteindelijk na 14 wedstrijden zo uit:

J1 artikel 3

In die laatste wedstrijd wisten ze met 7-1 te winnen en werden ze in de 2e game kampioen; De Zender J2 uit Lopik stond al een aantal punten achter en je kunt maximaal 8 punten per wedstrijd verdienen: kortom dat ze in die laatste wedstrijd kampioen zouden worden was een feit, maar er moest wel gewerkt worden 😉; er was immers in beide wedstrijden van nummer 2 verloren en dus was het spannend in de competitie!

J1 artikel 4

Nadat Team J2 afdingskampioen werd van Afdeling 1, mochten zij tegen de andere 2 afdelingskampioenen uitkomen op het regionaal kampioenschap in Amersfoort,k waar ze 2e werden achter een team van Netwerk uit Ede, die redelijk een match waren met het Zeewally team, maar geen partij waren voor het team van Ellaar, waartegen Zeewally maar net had gewonnen. Zo werd Zeewally J2, in afgelopen seizoen 2e van regio centrum en mocht de winnaar (Netwerk) in juni 2017 uitkomen tegen de 2 andere regiokampioenen voor het Nederlands Kampioenschap in de eerste klasse onder 15 jaar mix; kortom op landelijk niveau staat Zeewally met dit team virtueel op plek 4-6.

J1 artikel 5

– wedstrijden regionale kampioenschappen:
J1 artikel 6
Clubkampioenen
Daarnaast werden er in april natuurlijk ook clubkampioenschappen gespeeld en leverde dit team zowel de Clubkampioen dames junioren als de Clubkampioen heren junioren af in de personen van Esmée Piet en Raphaél van de Beek
J1 artikel 7

Dit seizoen

Ook dit seizoen wordt er weer enorm hard gestreden en promoveerde het team naar de eerste klasse onder 19 jaar mix (er werd een klasse overgeslagen) en trainen zij inmiddels met de senioren competitiespelers mee onder leiding van trainer Andy Basran uit Hoogland. Het team gaat zelfs nu nog met sprongen vooruit en is zelfs door tweede en derde klasse senior spelers maar moeizaam te overwinnen. Op dit moment staan ze in hun poule tweede met een wedstrijd minder gespeeld (virtueel zelfs misschien eerste als de inhaal wedstrijd met 6-2 wordt gewonnen).; Als ze dit jaar weer kampioen zouden worden, zullen ze als jeugdspelers kunnen promoveren naar de senioren competitie.
Kortom ook dit seizoen speler ze de sterren van de hemel en hebben ze vooral echt heel veel plezier met elkaar en plezier in het spelletje:
J1 artikel 8
J1 artikel 9
Foto van teamsamenstelling 2016-2017:
J1 artikel 10
Er is nog geen nieuwe teamfoto gemaakt in de nieuwe samenstelling, maar die zullen we bij nominatie vervroegd maken natuurlijk!
Filmpje!
Wat verder leuk is, is dit filmpje van Raphael en Daphne in slomo in een mixwedstrijd tegen Swift 63 in Swifterbant: 
Gala
Gisteren kregen we het verlossende bericht!
Hierbij nodigen wij het team samen met trainer(s), begeleider(s), vrienden en familie uit voor het SPORTGALA 2017 op zaterdag 20 januari 2017 in The Lux. Op die avond wordt bekend gemaakt of jij tot de winnaars behoort!
Toegangskaartjes voor het team worden naar jullie toegestuurd met de verdere informatie over de avond zelf. Trainers, begeleiders, vrienden en familie kunnen een kaartje kopen voor 2 euro per stuk bij The Gym Zeewolde. Koffie of thee met wat lekkers erbij inbegrepen. Het sportgala is in The Lux waarbij jullie om 19.30 worden ontvangen.
Kortom; ons eerste team mag op het podium staan tijdens het Sportgala en we gaan natuurlijk allemaal mee om aan te moedigen!! Ga je mee? zorg dan snel dat je kaartjes haalt bij The Gym!!

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Junioren

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: