Slagentrainer bc Zeewally

De teller

Bij bc Zeewally beschikken we inmiddels over diverse slagentrainers.
Het idee van de slagentrainer is afkomstig van Andy Basran, die vervolgens een prototype gebouwd heeft. Een handige trainer van bc Zeewally, Peter v.d. Bedem heeft dit opgepakt en meerdere exemplaren gemaakt. De slagentrainer beschikt over een elektronische teller, waarop de speler precies ziet (visueel) hoeveel slagen deze gemaakt heeft.

Doel

De slagentrainer is ontwikkeld om meer aandacht te besteden aan de technische slagen van de speler. Het doel van deze slagentrainer is het verbeteren van de slagtechniek van de speler. Doordat spelers veelal hun elleboog intrekken bij de hoge en harde slag, is de slagentrainer zeer goed oefenmateriaal die dit ten alle tijden zal voorkomen.
Het raakpunt van de shuttle wordt namelijk afgesteld op de optimale hoogte en de bereikbaarheid van de persoon die er tegenaan slaat.
Ben je klein dan is deze laag. Ben je groot dan is dit raakpunt een stuk hoger. De slagentrainer kan geplaatst worden op een korfbalpaal die verstelbaar is.

De Teller

De slagentrainer is uitgerust met een teller die precies het aantal slagen bijhoudt. Hierdoor is het voor de speler visueel, hoeveel slagen er al gemaakt zijn.
Doordat de teller op een magneetvoet is geplaatst, is hij overal te positioneren.

 

 

 

Toepassingen

Aanleren van boven en onderhandse slagen b.v. in een loopoefening.

Interesse

Is uw interesse gewekt dan kunt u altijd een demo aanvragen om deze slagentrainer in werking te zien. Neem dan contact op met ons via het contactformulier op onze website: www.zeewally.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: