Naamloos

Op zaterdag 17 februari heb ik met de Regio Kampioenschappen in Amersfoort met Esmee meegedaan in de Mix. De eerste wedstrijd wonnen we met 21-17 en 21-17. Het was wel anders spelen omdat ik nog nooit met haar gedubbeld had, maar het ging bijzonder goed.

Onze tweede wedstrijd wonnen we met 21-14 en 21-10. Het ging best makkelijk, maar Esmee had zoveel power, dat ze haar bespanning kapotgeslagen had. Ze heeft toen snel tussen de wedstrijden door haar bespanning moeten laten repareren. Een reserveracket had ze gelukkig bij zich, zodat we snel verder konden spelen.

Onze derde wedstrijd ging niet door omdat de tegenstanders ziek waren.

We waren eerste van de poule geworden en mochten door naar de finale, we waren daar erg blij mee. In de finale speelde we een 3 setter met 18-21, 21-19 en 21-15 De laatste partij was erg spannend, helaas verloren we. We werden uiteindelijk 2e wat een prima resultaat was.

Geschreven door Lucas.

In de Vrouwen Enkel onder 15 heeft Esmee de eerste prijs gehaald. De finale partij tegen Esmeralda van Drunen was mooi om te zien, deze 10-jarige speelster wordt getraind door Eefje Muskens, die al 2 jaar looptraining geeft aan haar. Esmee had veel moeite met de snelheid van Esmeralda, overal waar Esmee de shuttle heen sloeg stond Esmeralda al klaar om deze terug te slaan. Door tactiek en goed geplaatste shuttles, wist Esmee toch te winnen in een 2 setter.

In de vrouwen dubbel onder 17 hebben Daphne en Esmee de 1e prijs gehaald.  In de derde wedstrijd was het voor de 2 dames flink knokken. In een 3 setter werd uiteindelijk de winst geboekt die ze nodig hadden om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Al met al een zeer goed resultaat neergezet van bc Zeewally op de regio centrum junioren kampioenschappen in Amersfoort.

Als trainers en coaches zijn we hier best trots op.

Peter.

2018-02-23_18-50-42
Regio Centrum Junioren Kampioenschappen 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: