Jeugd van BC Zeewally haalt goede resultaten tijdens het 8e open Arnhems jeugdtoernooi.

Voor sommigen was het al heel vroeg dag: om 8 uur vertrokken de eerste spelers uit Zeewolde voor de eerste wedstrijden van een drukke en lange dag. Een aantal jeugdspelers van Zeewally mocht acte de présence geven tijdens dit grote jaarlijkse jeugd toernooi in Arnhem.

Dat het een groot toernooi is bleek al snel doordat de wedstrijden al gauw ruim uitliepen: uiteindelijk zelfs meer dan een uur. Maar niet getreurd: onder de bezielende aanmoediging van trouwe supporters en trainers als Jolanda en Michel werden de eerst resultaten zichtbaar.

Uiteindelijk wonnen Lucas van Maanen en Raphael van de Beek de dubbel onder 15, won Raphael van de Beek de singel onder 15 in een geweldige pot tegen Boaz van Buul en wist Daphne van de Beek de finale dames onder 17 te winnen van de Harderwijkse Murron Hoeve. Geweldige wedstrijden tijdens een mooi en sportief toernooi!

En eigenlijk was het allermooiste nog het bezoek aan de McD na afloop met de verschillende laatst spelende teams van Zeewally, BC Harderwijk en BAN Amersfoort. Sport verbroedert!!

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: