Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! BC Zeewally doet weer mee!!

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! Vorig jaar deden 120 verenigingen en stichtingen mee! en dit jaar doet BC Zeewally ook weer mee!

Rabobank Flevoland draagt de lokale samenleving van gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde een warm hart toe. Dit doen zij onder andere door het organiseren van de Rabobank Clubkas Campagne. Veel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
De Clubkas Campagne is een prachtige kans voor BC Zeewally om de kas te spekken. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar bijna 10.000 leden van onze bank bepalen welke verenigingen en stichtingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden en voor welk bedrag. Daarmee geven zij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Rabobank Flevoland stelt dit jaar een bedrag van €50.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen er op uw vereniging of stichting uitgebracht wordt, des te meer geld ontvangt uw vereniging of stichting.

Kortom; krijgt u in het najaar een uitnodiging om te stemmen op uw favoriete222fcc3b646cf234d16c04504defa9b9_e3fccad1-c9d3-4c54-92bb-d67f03b56be2-ID0EE3AFACA club? Stem dan op Zeewally!!!

Door erwinvandebeek

helemaal gek van alles wat met hardlopen en trailrunning te maken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: