AAC Mini-Maxi Toernooi 2020 afgelast

Schrijf je nu in!

Update 12 maart: Helaas hebben we ertoe moeten besluiten het AAC Mini-Maxi toernooi 2020 af te lasten, wegens de uitbraak van het coronavirus.Zaterdag 21 maart is weer het AAC Mini-Maxi toernooi in het Baken

In dit gezellige toernooi speel je wedstrijden in koppels van jong (de Mini: 6 tot 15 jaar) en oud (de Maxi). Je wordt als koppel in een poule ingedeeld. De groepen worden gevormd op speelsterkte van de koppels, dus je hoeft niet bang te zijn om tegen erg ervaren spelers te komen als je nog niet zo heel goed bent.

Logo plus informatie AACHet AAC Mini-Maxi toernooi wordt gesponsord door AAC Administration and Consultancy.

Het toernooi is open voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van B.C. Zeewally om mee te doen. Heb je dus een keer zin om een dagje te badmintonnen met je moeder, vader, opa, oma, oom, tante, grote broer of zus of wie dan ook, schrijf je dan snel in. Wees niet te laat, er kunnen maar 32 teams meedoen. Vol = vol.

Schrijf je direct in via het onderstaande formulier! Vind je als mini geen partner, maar wil je wel meedoen? Geef dit dan door aan Anita of Jolanda, dan proberen wij je te helpen met vinden van een maxi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: