UPDATE: Geen badminton tot en met 1 september

UPDATE 10-5-2020: De regering heeft aangekondigd dat binnensporten naar alle waarschijnlijkheid pas na 1 september weer mogelijk zijn. Dit is dan ook de datum waarop we hopen weer te kunnen gaan badmintonnen, tot die tijd kan dat helaas niet.

————————————————————————————-

UPDATE 23-4-2020: In aanvulling op onderstaande bericht willen wij u informeren dat alle sportcomplexen in Zeewolde zijn gesloten tot en met 20 mei aanstaande. Hopelijk zijn deze maatregelen voldoende om het coronavirus in Nederland in te dammen en kunnen hierna weer badmintonnen in Het Baken. Dit is echter nog onzeker en afhankelijk van de berichtgeving hierover door het RIVM, de Nederlandse overheid en Badminton Nederland.

—————————————————————————————-
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland, geeft Zeewally gevolg aan de oproep van het RIVM, de Nederlandse overheid en Badminton Nederland. Badminton Nederland heeft alle evenementen en toernooien afgelast tot en met 31 maart. Daarnaast doet Badminton Nederland de oproep om alle andere clubbijeenkomsten zoals toernooien, trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.
Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Badminton Nederland ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat Badminton Nederland zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF.
%d bloggers liken dit: