Steun Zeewally via de Grote Clubactie

Vanaf 19 september zijn onze jeugdleden weer op pad om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Als ze bij jou aan kloppen: koop loten! Wie weet win je die 100.000 euro of die auto! Je kan ook online loten kopen (zie hieronder) of via de QR code: zie ook hieronder. Winst is er altijd voor de club. 80% van de opbrengst gaat naar Zeewally!

Loten kopen kan:

1. Via de papieren eenmalige machtiging. De jeugdleden hebben een boekje met lege formulieren. Houd rekening met de Corona maatregelen.

2. Maar je kan ook online loten kopen. Klik op de link: https://clubactie.nl/lot/badminton-club-zeewally/110385 en volg het simpele invulscherm. Volledig corona-proof.

3. En dit jaar een nieuwe en veilige methode. Ook volledig corona-proof, de QR code:

Scan de code met je mobiel en de rest spreekt vanzelf.

Altijd belangrijk : 1. Vul je bankrekening nummer goed in. 2. En bij online kopen: Als je jouw gekochte loten wilt laten mee tellen voor de beste lotenverkoper van B.C. Zeewally, vul dan zijn/haar naam in op het invulscherm. Mocht zijn/haar naam niet bekend zijn bij online aankopen: laat het jeugdlid zo snel mogelijk zijn/haar naam doorgeven aan Piet Roskam.

4. Tja, en dan is nog het Superlot. 1 lot voor 50 loten tegelijk. Vooral bedoeld voor sponsorende bedrijven (die krijgen extra aandacht) maar we houden de kopende particulier natuurlijk niet tegen!

Jeugdleden kunnen ook weer mee doen met diverse acties. Meer info: http://www.groteclubactie.nl

Hartelijk dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: