Geen badminton door lockdown

Helaas is het aantal COVID-19 besmettingen weer flink toegenomen, waardoor er vanavond nieuwe maatregelen zijn aangekondigd. Deze strenge maatregelen gelden vanaf komende nacht, 15 december 0:00. Eén van deze maatregelen is dat alle binnensport locaties worden gesloten, waardoor er voorlopig dus niet gebadmintond kan worden.

Dit geldt voor zowel de jeugd als de senioren. Deze lockdown geldt in ieder geval vijf weken, tot en met 19 januari. Het bestuur houdt de informatie van het kabinet, de nationale badmintonbond en de gemeente nauwlettend in de gaten, zodra er weer gebadmintond kan worden zullen we dit uiteraard z.s.m. communiceren.

Met sportieve groeten,

Het bestuur van Zeewally

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.