Zomer badminton in de regio

Voor Zeewally is de zomervakantie begonnen: er kan t/m eind augustus niet gebadmintond worden in Zeewolde. Mocht je nou toch nog een shuttletje willen slaan, dan kun je wel terecht bij andere verenigingen in de buurt. Zowel in Harderwijk als in Amersfoort kun je voor 4 euro per persoon per avond spelen (contant betalen).

In Amersfoort is dit van 19 juli t/m 26 augustus op maandag- en donderdagavond van 19:00 tot 22:00 in de Sporthal Juliana van Stolberg. In Harderwijk wordt er gewerkt met inschrijflijsten, waarbij je je van tevoren moet aanmelden om te komen spelen. Om de inschrijflijsten te ontvangen kun je een mail sturen naar mediabcharderwijk@gmail.com. Er wordt voorlopig op maandag-, woensdag- en donderdagavond gespeeld in Sporthal de Bogen.

Na de zomervakantie kunnen we in Zeewolde op dinsdag 31 augustus weer terecht in de nieuwe sporthal in ’t Baken! Fijne vakantie en hopelijk tot snel in de sporthal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: