Even wat sponsoractie nieuws

VOMAR Supermarkt actie

We kregen bericht van de Vomar dat onze clubdeelname aan de Vomar Supermarkt actie in de afgelopen 2 maanden nog niet het minimum bedrag voor uitbetaling heeft gehaald. Het lijkt erop dat er door de clubleden nog niet zoveel wordt meegedaan aan deze actie. Daarom brengen we bij deze nog een keer de actie onder de aandacht.

Hoe gaat het ook al weer?

Haal een Vomar klantenkaart, of download de app van Vomar, koppel deze aan Badminton Club Zeewally (koppelcode ZEZE2022), en laat je kaart of app zien bij het afrekenen. BC Zeewally krijgt dan 0,5% van de omzet uitbetaald. Dus haal die kaart of download de app.

Rabobank Clubsupport actie

Inmiddels hebben we bevestiging ontvangen van onze inschrijving voor deze jaarlijkse actie in het najaar. Rabobank rekeninghouders kunnen gratis lid worden van de Rabobank Flevoland Coöperatie. Leden daarvan krijgen in het najaar stemcodes waarmee ze op hun favoriete Vereniging kunnen stemmen. Rabobank Flevoland verdeelt dan een geldbedrag evenredig naar het aantal behaalde stemmen.

Grote Clubactie

En ook voor de Grote Clubactie hebben we weer ingeschreven. Dit gaan we weer op de gebruikelijke manier organiseren. Verder nieuws volgt deze zomer.

Vragen? Opmerkingen? Mail naar sponsorcommissie@zeewally.nl !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: