Rabobank ClubSupport actie 2022

Stem vanaf 5 September 2022 op BC Zeewally!

Net als vorig jaar doen we mee met de Rabobank ClubSupport actie: Heb jij, of een bekende van je, een Rabobank rekening, en is de rekeninghouder Rabobank Flevoland lid? (lid worden=gratis, nu doen dus). Dan krijgt de rekeninghouder een stem code. Stem daarmee vanaf 5 september 2022 op Badminton Club Zeewally, en de Rabobank Flevoland verdeelt dan 100,000 euro tussen alle Flevolandse Sportverenigingen naar evenredigheid van het aantal behaalde stemmen. Vorig jaar hebben we met deze simpele actie ca 365,- euro opgehaald. De moeite waard dus!

Stem op BC Zeewally!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: