Zin in badminton?

Op de camping of in de tuin lekker gebadmintond en zin om dat vaker te doen? Badmintonclub Zeewally verwelkomt graag nieuwe senior- en jeugdleden. Op dinsdagavond 6 september is het seizoen weer gestart! En of je nu junior of senior bent, recreatief een shuttletje wilt slaan of mee wilt doen met de competitie, je bent van harte welkom! De eerste maand speel je gratis mee, zodat je rustig kunt bekijken of je het naar je zin hebt. En een racket? Ze liggen voor je klaar!

Voor de jeugd is er op dinsdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur in het Baken competitietraining onder leiding van een deskundige en ervaren trainer. Kinderen zijn vanaf 6 jaar welkom en spelenderwijs wordt het plezier in badminton bijgebracht.
Voor seniorleden staan de netten vanaf 20.00 uur op dinsdagavond in Het Baken en donderdagavond in de Zeewolderhoek opgesteld. Op beide avonden kan er recreatief gespeeld worden, maar op dinsdag wordt er ook competitietraining gegeven. Voor beginnende recreanten is er een beginnerstraining om de spelregels, diverse slagen en fijne kneepjes te leren. Voor de doorgewinterde recreanten wordt er middels een afhangsysteem gespeeld, en ervaring leert dat nieuwkomers al heel snel in de groep worden opgenomen. Regelmatig zijn er gezellige toernooien zoals het jaarlijks Mini-Max toernooi en het Kersttoernooi. Speelavonden die naast wedstrijdplezier ook voor veel gezelligheid zorgen.

Voor wie meer informatie wil, bel even met Javier Alvarez via 06 1 333 69 59, en hij vertelt je alles én hij nodigt je graag uit om te komen spelen. Er zijn rackets voldoende beschikbaar om ’n shuttletje mee te slaan. Nieuwkomers krijgen een buddy die ze snel wegwijs maakt in het oh zo leuke spelletje en de vereniging. Wel zin in, maar nog geen ervaring? Gewoon komen, zo is namelijk iedere badmintonner begonnen!. Meer info via www.zeewally.nl (aanmelding proefles), maar je kunt ook een email sturen naar ledenwerving@zeewally.nl.

Tot ziens! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: