Grote Clubactie 2022: (ver)koop loten!

Op 24 September 2022 gaat de Grote Clubactie weer officieel van start. En natuurlijk doet BC Zeewally mee om onze club kas aan te vullen om diverse activiteiten te ondersteunen. 80% van de verkoop opbrengst gaat naar Zeewally. Ook jeugdleden gaan in september op pad om loten te verkopen. Als ze bij jou aan kloppen: stel de jeugdleden en de club niet teleur: koop loten! En wie weet win je die 100,000 euro of auto! Overigens kunnen we nog meer verkopers gebruiken, zowel junioren als senioren (meld je aan bij ondergenoemde (of bij Piet’s afwezigheid: Daniel de Lijster) coördinator voor BC Zeewally). Voor lotenverkopers zijn er leuke beloningen!

Loten kopen kan:

a) via de papieren eenmalige machtiging. De verkopende (jeugd)leden hebben een boekje met lege formulieren. Houd rekening met de Corona maatregelen.

b) Maar je kan ook volledig Corona-proof online loten kopen. Klik op de link https://lot.clubactie.nl/lot/badminton-club-zeewally/110385 en volg het simpele invulscherm.

c) Verder is er de QR methode, ook volledig Corona-proof: scan met je mobiele telefoon de QR code en de rest spreekt vanzelf. Voor 2022 hebben we de QR code nog niet ontvangen maar deze volgt zodra ontvangen. Houd deze site in de gaten!

En voor verkopers: Als je jouw gekochte loten wilt laten mee tellen voor de beste lotenverkoper van B.C. Zeewally, vul dan je naam in op het machtigingsboekje en / of in het invulscherm voor je persoonlijke verkooppagina. Mocht je persoonlijke verkooppagina niet bekend zijn bij online/QR verkopen: Geef dan zo snel mogelijk zijn/haar naam plus emailadres door aan de coördinator.

d) Tja, en dan is er nog het Superlot. 1 lot voor 50 loten. Als er een Superlot is verkocht dan maakt de vereniging maakt ook kans op €5.000. Vooral bedoeld voor sponsorende bedrijven (die krijgen extra aandacht) maar iedereen kan een Superlot kopen! Vraag ernaar bij de coördinator.

ALTIJD BELANGRIJK : Vul het bankrekeningnummer goed in!

Jeugdleden kunnen ook weer mee doen met diverse acties. Meer info? http://www.groteclubactie.nl .

Hartelijk dank.

Piet Roskam

Coördinator Grote Clubactie Badminton Club Zeewally

Ps Ook de Rabobank Clubsupport actie is er weer! Help BC Zeewally! Stem in September op Badminton Club Zeewolde en we delen mee in het te verdelen bedrag beschikbaar gesteld door Rabobank Flevoland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: