GROTE CLUBACTIE 2022 – (Ver)Kopers bedankt!!!

Net als voorgaande jaren heeft BC Zeewally weer meegedaan aan de Grote Clubactie en zijn er weer loten verkocht voor aanvulling van de clubkas. De verkoop van loten voor de Grote Clubactie 2022 is ten einde en de trekking heeft op 6 December plaats gevonden. Iedere lotenkoper kan op de website controleren of je een prijs hebt gewonnen. Het lotnummer staat op je bankafschrift. En als je je email adres bij het kopen van een lot hebt opgegeven, en je hebt een prijs gewonnen, dan krijg je ook een email van de Grote Clubactie organisatie.

BC Zeewally heeft sowieso gewonnen want mede dankzij de inzet van een aantal jeugdleden zijn er flink wat loten verkocht en wordt weer een mooi bedrag toegevoegd aan de clubkas. In totaal zijn er 122 loten verkocht! Top! Het grootste deel van de opbrengst komt dus ten gunste van de clubkas. Voor BC Zeewally is de netto opbrengst dit jaar € 288,-. Wat minder dan voorgaande jaren, maar toch een mooie aanvulling van de clubkas!

Daarnaast is er nog een leuke verrassing voor de 3 jeugd verkopers die het meeste loten hebben verkocht voor BC Zeewally. Alle verkopende jeugdleden krijgen overigens als beloning 30 cent per verkocht lot. We zijn van plan de prijzen (plus hun beloningen) uit te reiken op het Kersttoernooi op 20 december 2022 en alle leden (senior en junior) worden hierbij nogmaals voor die avond uitgenodigd! Van harte aanbevolen!

Rest mij om alle verkopers (en iedereen die de lotenverkopers ondersteund heeft: ouders / verzorgers!) nogmaals te bedanken, en ook de lotenkopers hartelijk dank voor het kopen van een lot en het daarmee ondersteunen van de club. En wie weet heb je een mooie prijs gewonnen (inmiddels zijn er meldingen van gewonnen prijzen bij de door Zeewally verkochte loten).

Hopelijk kunnen we volgend jaar deze actie weer houden en nog meer loten verkopen.

Sportieve groet

Piet Roskam

Voor meer informatie: https://www.clubactie.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: